Pepi je još uvek živ zahvaljujući vama!

Veliki pozdrav, nekada davno.. pre otprilike 16 god. dovela sam Pepija, štene od 3 meseca kod vas.

Bio je jako bolestan ali vi ste ga izlecili. Živ je i dan danas. Slabo vidi, jedva čuje, ima jedan zub - ali još uvek glasno laje kada je ljut!

Melinda Stojaković
Ljubav prema životinjama na prvom mestu

Veoma kvalitetna usluga, posao veterinara se radi sa ljubavlju i veoma smo zadovoljni uslugom. 28.06.2013.

Kekanovići i Astra
Pravi domaćini

U proteklih 15 godina, od kako koristim usluge klinike “Veterinar“, ni jednom jedinom prilikom nisam naišla na nehumano ponašanje osoblja. Doktori su bili tu i noću, i za vreme praznika da pomognu našim obolelim kućnim ljubimcima, pa tako je spašena i naša voljena kuca Pamika, koja je imala težak epileptični napad. Gospodin Tikvicki Grgo, vlasnik ambulante, dočekao me je ovako: ”Ovde se slobodno osećajte tako, kao kod svoje kuće!” Hvala Vam na ovakvom domaćinskom gestu i hvala Vam da ste od ove ambulante stvorili jedno, a možda i jedino mesto u ovome gradu, gde zaposleni nikada nisu nervozni i ljuti ni prema nama vlasnicima, a ni prema životinjama koje su u nevolji ili u životnoj opasnosti! I još nešto! Ovde su svi jednaki i jednako važni u lečenju: i skupi rasni psi, pa i oni napaćeni, nama najverniji, avlijaneri”…  07.01.2015.

Vlaović Elvira
Pravi čarobnjaci

Ilonka čarobnica. Ona je kao trava Iva, što od mrtvog pravi živa. Dve smrskane zadnje noge naše mace sad se veru po drveću. 30.10.2015

Marija Perović
Ljubaznost na najvišem nivou

Moram istaći da je ljubaznost i požrtvovanost celog osoblja na najvišem nivou.

Petar
Profesionalna usluga

Želim pohvaliti doktore na ljubaznosti i profesionalnosti. Godinama dolazimo ovde i veoma smo zadovoljni sa uslugama koje pružate našim macama! Hvala još jednom! Ne menjajte se!

Tamara Nakić (Sofija, Dušica, Siva)
Spasili život našoj maci

Zahvaljujemo Veterinarskoj klinici ''Veterinar'', vlasniku Grgi Tikvickom i veterinarima Goranu, Mariu, Ilonki i Maji što su spasili život našoj maci Nici koja je imala dijafragmatsku herniju! 16.12.2015.

Agota Balint
Najbolji veterinari

Ilonka, Jedna od najboljih veterinarki Subotice. Ona mi je pre 15 godina spasila macu koja je pobacila prve mačiće. Maca je i sad živa. Posle toga mi spasia voljenog rotvajlera. Ma hvala joj do neba. 26.10.2015.

Stana Skenderović